علی خطیبی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص افزایش قیمتها و تأثیر آن بر اقلام اساسی و بودجه دانشگاهها گفت: با توجه به بحث آزادسازی یارانهها و تأثیری که بر برخی از اقلام پرمصرف دانشگاهها مانند روغن، برنج و مرغ دارد، از دانشگاهها درخواست کردهایم مدیریت هزینه داشته و از روشهایی که هزینهها را کاهش دهد، استفاده کنند.
معاون اداری مالی وزارت علوم افزود: قاعدتاً باید دانشگاهها از مواردی که قبلاً اسراف میشد، جلوگیری کنند اما در کنار این موضوع، مدلهایی نیز به آنها پیشنهاد دادهایم که جایگزین روشهای سنتی در ارائه خدمات تغذیه شوند.
معاون اداری مالی وزارت علوم افزود: این نکات را اعلام کرده و از طرفی هم به دانشگاهها اطمینان خاطر دادهایم که هیچ مشکلی در دانشگاهها به واسطه تغذیه به وجود نخواهد آمد و وزارت علوم تمام حمایت خود انجام میدهد.
وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که دانشگاهها در مدتی که دانشجو در دانشگاه حضور دارد و باید تغذیه ارائه شود، هیچ مشکلی در تأمین اقلام تغذیه نداشته باشند.
خطیبی افزود: برای ترم تحصیلی آینده نیز ممکن است مدلهای جدید تأمین اعتبار تغذیه داشته باشیم ولی در این ترم دانشگاهها هیچ مشکلی ندارند و اعتبارات خوبی به این موضوع اختصاص دادیم و این ترم را بهآرامی به اتمام خواهیم رساند.
نظر شما